Lene Sillasen: ”I Tanzania med min familie kunne jeg ikke være lykkeligere”

lene sillasen

Det er med søvnige øjne, følsomme tæer og en kop friskbrygget Africafe Pure, (de lokales fortrukne kaffe), at Lene Sillasen og tre af hendes og manden Ole Krohns seks børn sætter sig til rette med dyner ude på verandaens terrazzo-gulv og ser solen stå op over Serengeti sletten. Ikke mere end 4-5 meter derfra står elefanterne side om side og drikker fra et vandhul. Forskrækkelsen fra dagen før, hvor en elefantflok, der var på vej ind i lodgen, blev jaget bort af rangernes varselsskud i luften har for længst lagt sig.

For Lene Sillasen er det et af de mest fredfyldte og lykkelige øjeblikke i hendes liv, at sidde der med familien og opleve Tanzania vågne op. Familien er indlogeret på en spændende, men primitiv lodge, bestående af store villatelte bygget på høje pæle, mens de besøger Serengeti National Park. Serengeti National Park er et yndet mål for safarirejser på grund af dets helt unikke dyreliv og spektakulære natur.

Det er første gang, at Lene Sillasen og familien har besøgt Tanzania, og de har fra første dag været betaget af den enorme gæstfrihed og service, de har oplevet på både lodgen og i Serengeti National Park. For Lene Sillasen og hendes familie er lodgen uden tvivl ”en uspoleret perle”. Det er som om de mange turister endnu ikke har fundet det off-road spor, der drejer af fra hovedvejen og snor sig hen til den hemmelige, lille lodge.

Den diametrale modsætning til Lene Sillasens hverdag

Det er tiltrængt med en afstressende ferie og et afbræk her på lodgen i Tanzania, som på mange måder er den diametrale modsætning til det travle liv Lene Sillasen og hendes mand, Ole Krohn (– den nok mest eksponerede TV2 journalist, når det kommer til finanser), lever tilbage i Danmark.  Med en lang karriere som topchef i flere forskellige tematikker og ansættelser indenfor både den finansielle sektor, store lobby-organisationer, og kommuner har der altid været fuld fart over feltet i Lene Sillasens liv.

I dag sidder Lene som forretningsudviklingschef hos Rigspolitiet, hvor kombinationen af stærke faglige miljøer, politisk attention og høje ambitioner gør hver dag til en unik udfordring og holder Lene Sillasen ved ilden, når opgaverne synes uendelige og hun drømmer sig tilbage til det velkende tanzanianske ekko ”Hakuna Matata” – tanzanianernes svar på ”hvad vi ikke når i dag, når vi i morgen.”

At rejse giver en bedre forståelse af verden

For Lene Sillasen er det vigtigt at rejse og blive rig på oplevelser, og Lene føler sig da også privilegeret over, at hun har kunnet tilbyde hendes seks børn at rejse til de mere fjerne og eksotiske afkroge af verden. Det giver mennesker en bedre forståelse for, hvordan den store vidde verden hænger sammen, en anden åbenhed og samtidig lidt frisk luft og en pause for rutinerne og hverdagens trummerum.

Tilbage i Tanzania står solen nu højt på en skyfri himmel og Lene Sillasen og resten af familien er på vej i jeep ud af Serengeti’s National Park. Næste stop; Zanzibars nordlige strandparadis Nungwe.

Hvis du vil følge med i Lene Sillasens hverdag kan du både følge hende på Twitter, Google+ og K-Forum.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s